Talk to the Bomb revine la Godot

Program

Vineri, 30 ianuarie, de la ora 7, Talk to the Bomb se întoarce la Godot, sala SubScena, acum într-o nouă distribuție. Dan Lupu joacă rolul Voinicului.

“L-am observat de la un kilometru departare. Jur. Deşi nu eram nici pusă pe agăţat şi nici n-aş putea spune că era genul meu. Era prea frumos, cumva. Prea păpuşel. Peste 1.80, umeri laţi, ochi verzi, barbă. Ca din revistă. Too good to be real. Frumos ca un salvamar. Iar mie în general nu îmi plac astfel de băieţi. Şi cu toate astea, din prima secundă am ştiut că o să am o treabă cu el. Ştii cum e. E suficient să-ţi arunce o privire şi te pierzi total” – așa povestește Sașa prima întâlnire cu Voinicu.

“Voinicul e construit din contraste. E un tip aproape rudimentar, care a reușit să transforme asta în farmec personal. În ciuda aparențelor, e un bărbat sensibil și introvertit. Și-a pus însă o mască care să-l facă să pară cool. Întâlnirea cu Sașa îl zdruncină pentru că prin ochii ei se vede mai bun decât simte el că e și asta îl trezește la viață”. – așa își descrie Dan Lupu personajul.

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 021 31 61 682 / 0736 414 244 sau la adresa de mail hydrasociety@gmail.com.

Afis Talk to the Bomb 2015 CU DATA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s